23 Apr

Hitta bästa pokersajten

poker-sceneNär man ska börja spela på poker online så är det viktigt att hitta den bästa sajten att spela på. En pålitlig pokersajt där du kan, om du vill ta del av olika bonusar. Det kan vara svårt att välja rätt. Att läsa på lite lönar sig när det gäller att välja pokersajt.

Hur hittar jag rätt?

För att välja rätt sajt när man ska spela poker på nätet måste man jämföra de olika pokersajterna. Läs recensioner och jämför betyg. Jämför bonusar och förmåner på de olika sajterna så att du enkelt kan utesluta sajter med sämre bonusar. Är du inte ute efter bonusar så är det bättre att läsa mer recensioner och betyg. Jämför för och nackdelar med dina egna krav så att du enkelt kan se vilken som är bäst för just dig.

Vad är viktigast för just dig?

Ställ dig själv några frågor vad som är viktigast på en poketsajt för just dig. Några exempel på frågor.

  • Vad klarar jag mig utan?
  • Vad klarar jag mig inte utan?
  • Är bonusar viktiga för mig?
  • Måste jag kunna spela poker på min telefon?
  • Ska det vara baserat på webben eller på ett program på datorn?

Är bonusar viktiga?

En bonus kan vara viktig för dig om du känner att du vill få lite extra pengar att spela med under starten. Tänk på att en bonus är bara ett sätt att dryga ut ditt spelsaldo. Du får mer pengar att spela för men du måste även vinna mer för att kunna göra uttag. En bonus har oftast ett omsättningskrav på cirka 30 gånger. Då måste du alltså spela din bonus minst 30 gånger. Exempel du får en bonus på 500 kronor för att göra ett uttag måste du spela för 15 000 kronor.